Angliában 1 MW a tetőtéri fejlesztési küszöb

A brit kereskedelmi tetőtéri ipar kapott egy újabb lökést ma reggel, miután Eric Pickles megemelte a megengedett fejlesztési küszöböt a tetőtéri napelem telepítések ügyében 1 MW-ra.
Az államtitkár a közösségeknek és a helyi önkormányzatoknak is megemelné az 50kW-ról 1 MW-ra a maximális telepíthetőséget.

Legyen tiszta energiája!

Legyen tiszta energiája!

A Megújuló Energia Szövetség vezérigazgatója Dr. Nina Skorupska azt mondta a kereskedelmi testület el volt ragadtatva a bejelentéstől, azt állította, ezentúl sokkal könnyebb lesz a kereskedelmi épületekre napelemeket telepíteni szerte az Egyesült Királyságban

A napelemmel telepített kereskedelmi épületeknek megvan a lehetősége, hogy jelentős mennyiségű tiszta villamos energiát állítsanak elő. Eddig merev volt a szabályozás.

A küszöbérték növelése minden területen jelentősen hathat, eltűnnének a fejlesztői bizonytalanságok. A napenergia tovább terjedhet, miután 1 MW a felső határ.

A kiterjesztés azt eredményezi 50kw helyett, 1 MW, hogy automatikusan fel fog lendülni a napenergia kereskedelem. Rengeteg pénzt takaríthatnak meg a gyárak, irodák, raktárak az energia számlával, miután napelemes tetővel rendelkeznek.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s